Mat i barnehagen

Vi fokuserer på et sunt kosthold i barnehagen, og har egen kokk som lager mat til oss. 1 gang i uka spiser vi fisk, og vi følger retningslinjer fra Helsedirektoratet om mat i barnehagen.

Vi har fokus på et sunt og godt kosthold i barnehagen, og følger retningslinjer om kosthold fra Helsedirektoratet. Vi er også en "Fem om dagen"-barnehage, som vil si at vi fokuserer ekstra på servering av frukt og grønt til alle måltider.

Barna får alle måltider i barnehagen. Tirsdager koser vi oss med hjemmelaget suppe til lunsj. Torsdag/fredag får vi varmmat. Det er variert og god mat, med grønnsaker, pasta/potet, og fisk eller kjøtt.

Vi er heldige som har Marianne på kjøkkenet. Hun lager sunn og god mat fra bunnen av. Blant de ansatte er det nedsatt en kostholdsgruppe som er med på å bestemme hva slags mat som skal serveres, og de drøfter også hvordan kostholdet i barnehagen kan være best mulig.

Ved bursdagsfeiringer serverer vi smoothie. Populært og godt!

Hjemmelaget lapskaus med kjøttdeig

Havregrøt