Mattilbudet i barnehagen

Vi fokuserer på et sunt kosthold i barnehagen, og har egen kokk som lager mat til oss. 1 gang i uka spiser vi fisk, og vi følger retningslinjer fra Helsedirektoratet om mat i barnehagen.

Vi har fokus på et sunt og godt kosthold i barnehagen, og følger retningslinjer om kosthold fra Helsedirektoratet. Vi er en "Fiskesprell"-barnehage, og fisk skal være på menyen ukentlig. Vi er også en "Fem om dagen"-barnehage, som vil si at vi fokuserer ekstra på servering av frukt og grønt til alle måltider.

Vi serverer alle måltider i barnehagen (Maurtua-barna har med nistepakke og varmt drikke selv). Tirsdager serverer vi hjemmelaget suppe eller grøt til lunsj. Torsdag/fredag serverer vi varmmat fra en variert meny.

Ved bursdagsfeiringer serverer vi smoothie. Populært og godt!

Litt fra vår meny:

Hjemmelaget lapskaus med kjøttdeig.

Havregrøt.

Ørret fra Knutstad Holen med grønnsaker og ris.