Faste aktiviteter

Gym og svømming på Åkershagan

Barnehagen benytter svømmehall og gymsal på Åkershagan.

GYM:

Vi har tilgang til gymsalen en gang i uken. Fra småbarnsavdelingene går de eldste (grevlingene) samlet, det vil si at hver avdeling disponerer gymsalen hver 3. uke. Kjempegøy å få lov til å løpe inne! Her er barna i full fart, høyt og lavt. Vi klatrer i ribbevegger, hopper på tjukkaser, turner på gym-matter, sparker ball og mye mer. Her er det gøy for aktive små.

SVØMMING:
Svømmehallen bruker vi  en gang i uken. Fra småbarnsavdeling går 1 voksen med 1 barn. Fra stor avdeling går 1 voksen og 2 barn. Det er veldig stas å finne en lapp i hylla der det står at nå er det din tur til å svømme! Med sekk på ryggen går vi opp for å bade og kose oss i godt og varmt vann. Vi svømmer, leker og kjører på sklia. En ordentlig god kosestund for store og små!