Velkommen til åpen dag!

Vi ønsker hjertelig velkommen til åpen dag TORSDAG 15. FEBRUAR kl. 9.30-11.30 eller 17-19.

Ønsker du å ta en titt på hvordan livet er i verdens beste barnehage, ønsker vi deg hjertelig velkommen til åpen dag! Du kan velge selv om du vil komme på dagtid eller kveldstid. På dagtid får du følelsen av hvordan det yrende barnehagelivet virkelig er med aktiviteter, sprell og moro på alle avdelinger, mens på kveldstid er det kun pedagoger og daglig leder som møter deg. Uansett når du skulle ønske å dukke opp på besøk, står vi klare til å ta i mot deg for å vise deg rundt, og fortelle litt om alt det fine som skjer hos oss.

Skulle det ikke passe å komme på besøk denne dagen, ring oss, så avtaler vi gjerne en annen dag! Telefonnummeret vårt er: 62578061. Du kan også ta en kikk på årsplanen vår, den finner du i egen link her på hjemmesida.

Velkommen, vi gleder oss til å treffe deg!