Vår på Askeladden

Nå er det vår, og vi koser oss masse ute! Den første løvetann har blitt plukket, og vi gleder oss til det dukker fram flere fine blomster.

Vi har en periode hatt fokus på farger, og ser at det har vært interresant for barna. Når vi sitter og spiser er det morsomt å prate om hvilken farge det er på alt vi ser rundt oss, genser, kopper, bursdagsballonger og mye mer. Jammen har de største blitt flinke, og kan nå mange farger!! De minste følger ivrig med, og lærer nok litt av det de også.

Ellers er våren tid for å forberede seg på overgang til stor avdeling for grevlingene.Vi trener på å bli meer selvstendige, kle på selv, smøre maten sin, og gå på do. Mange ivrige små barn som ofte sier "se på meg" og "klare selv".

Det er helt supert å ha funnet fram sandkasse med bøtter og spader igjen! Nå håper vi på sol og varme i tiden framover.

Vi ser fram til sommershow, og vil snart begynne å øve litt til det. Her er det bare å glede seg til nok et supert show!